Konsulter flyttar till stenstan

I samband med flytten till nya lokaler på Esplanden i centrala Sundsvall har Lektus tredubblat antalet medarbetare.

Teknikkonsultföretaget Lektus Samhällsbyggnad har etablerat sig i Sundsvalls stenstad med nya lokaler på Esplanaden.

V

i valde lokaler med omsorg och kände snabbt att ytorna på Esplanaden var helt rätt för oss. Som en del i vår vision om att vara den bästa arbetsgivaren så värdesätter vi en inspirerande arbetsmiljö för våra anställda och ett läge som gör oss tillgängliga och attraktiva som både arbetsgivare, uppdragstagare och samarbetspartner, säger Johan Engström, vd, Lektus Samhällsbyggnad i Sundsvall.

Kakelugnar på kontoret

I de anrika lokalerna finns klassiska hantverksdetaljer som takstuckaturer och kakelugnar som fått nytt liv när Diös utvecklat ytorna till ett modernt kontorskoncept.
– Att utveckla ett modernt kontor i klassiska lokaler med säregna detaljer är både utmanade och fantastiskt roligt. Tillsammans har vi skapat en helt unik arbetsoas mitt i city, säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös.
Lektus är konsulter inom infrastruktur och har sedan starten 2019 etablerat sig på sex orter och startat sex dotterbolag med målet att etablera sig i hela Sverige inom samhällsbyggnad och bygg- och projektledning.

Tredubbling

I samband med flytten till de nya lokalerna tredubblade de antalet medarbetare i Sundsvall.
– Vår vision är att bli den mest attraktiva arbetsgivaren på den marknad vi verkar. Våra medarbetare får stort inflytande och en unik vinstdelning, säger Johan Engström.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here