Maskinuthyrare vinner två nya kontrakt i Sundsvall

Ramirent hyr ut maskiner till hotellbygget på Norrmalm, liksom till E14-bygget av en ny motortrafikled mellan Nacksta och Blåberget.

Ramirent har på kort tid tagit hem två nya kontrakt i Sundsvallsregionen. Maskinuthyraren levererar utrustning till både det nya Clarion-hotellet på Norrmalm och till E14-bygget mellan Nacksta och Blåberget.

Ramirent blir huvudleverantör när Serneke bygger det 270 rum stora hotellet Clarion-hotellet på Norrmalm i Sundsvall på uppdrag av byggherren Diös.
– Ramirent blir huvudleverantör inom maskinuthyrning. Det betyder att vi levererar allt som Serneke behöver, bland annat bodar, bygg- och anläggningsmaskiner, hyresmaterial, hissar, väg- och trafikavstängning, el och fallskydd, säger Jonny Hellström, Ramirents säljare i Medelpad och Hälsingland.
Ramirent och Serneke har goda erfarenheter av samarbete i Stockholm.
– Serneke är nyetablerade i Sundsvall, och på Ramirent är vi så klart oerhört glada och stolta över att få bli huvudleverantör i detta omfattande projekt, som är Sernekes första i Sundsvall, säger Jonny Hellström.
Ramirent har också vunnit ett leverantörskontrakt med NCC, som bygger en ny motortrafikled mellan Blåberget och Nacksta i Sundsvall.
– Att vinna två så stora projekt på en och samma vecka är ett svårslaget rekord. Båda projekten kommer dessutom att löpa i över två år, vilket ger oss bra förutsättningar att fortsätta växa trots den hårda konkurrensen i branschen, säger Mikael Billström, kundcenterchef på Ramirent i Sundsvall.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here