Nyman blir ny vd för BizMaker

– Starka samarbeten är något jag kommer lägga stort fokus på den närmaste tiden, säger Matts Nyman, BizMakers nya vd.

Nu är det klart att det blir Matts Nyman som efterträder Eva Nyh Hederberg som vd. För BizMaker. Matts Nyman har varit tillförordnad vd sedan årsskiftet.

Matts Nyman har sedan årsskiftet haft rollen som tillförordnad vd efter att Eva Nyh Hederberg tillträdde som ny vd på Näringslivsbolaget i Sundsvall.
– Jag känner mig glad och hedrad över förtroendet att få fortsätta utveckla BizMaker som en drivkraft för innovation och hållbar tillväxt i regionen. Det är ett både spännande och viktigt uppdrag, säger han.

Rätt kompetens

Dick Jansson, bolagsstyrelsens ordförande, menar att Matts Nyman har både rätt kompetens och stor erfarenhet av verksamheten.
– Vi i styrelsen har många gånger sett prov på hans starka drivkraft och utmärkta ledarskap i sina tidigare roller som vice vd och tillförordnad vd. Vi säkerställer nu en god kontinuitet i det fortsatta arbetet framåt, säger han.
Det senaste året har styrelsen tagit fram en ny vision och ett tydligt uppdrag för bolaget kopplat till hållbar företagstillväxt och samhällsutveckling. En strategi som nu ska implementeras genom olika satsningar och aktiviteter.

Innovativ region

– Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med våra medarbetare, företag, kommuner, regionen, Mittuniversitetet och alla andra partners sätta Västernorrland på kartan som en innovativ och attraktiv region i framkant. Det kan vi bara lyckas med genom att jobba ihop, så starka samarbeten är något jag kommer lägga stort fokus på den närmaste tiden, säger Matts Nyman.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here