Centralt läge i skräddarsydda lokaler

Christer Öhgren, säljare på LK Systems är nöjd med det centrala läget.
Christer Öhgren, säljare på LK Systems är nöjd med det centrala läget.

I samarbete med Hedern Fastigheter

LK Systems är ny hyresgäst hos Hedern och Heffner Park sedan i höstas.
– Tillsammans med fastighetsägaren har vi kunnat skräddarsy lokalen precis som vi vill ha den. Vi stortrivs, säger Christer Öhgren, säljare på LK Systems.

Det är ljust och öppet, eleganta glassektioner skiljer arbetsplatserna i kontorsdelen av lokalen. I de 250 kvadratmeter stora lokalerna finns även två konferensrum, en utställningsdel och ett par trappsteg upp, på en liten etage, finns pentry med fikahörna. Här finns också plats för ett mindre lager.
– Vi är mycket nöjda och har fått en fantastisk hjälp av Hedern. Här fanns bara tomma väggar innan vi flyttade in så vi har kunnat skräddarsy lokalerna helt efter våra behov.
För allmänheten är LK Systems mest kända för sina golvvärmeprodukter men företaget är även stora på andra VVS-system. Området kring Heffner Park har blivit ett centrum för VVS- och installationsföretag.
– Läget kunde inte vara mer centralt för oss. Här finns grossisterna som är våra huvudkunder men även många rörfirmor. Vi har till och med två av våra viktigaste kunder i huset!

Vill du läsa mer? Besök hedern.se!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here