Garanterat rent med proffsen på rengöring

(i samarbete med Nylands städ)

Ultrarent vatten, miljövänliga metoder och APT-mätare för att påvisa renligheten. För Nylands städ är det delar i sitt erbjudande om en trygg städning som garanterat blir hygienisk.

Nylands Städ finns i Kramfors och Sundsvall och arbetar främst mot företagssidan, med allt ifrån byggstädning och städning av kontor och butiker, till golvvård, fönsterputs och klottersanering. Bland kunderna finns fastighetsbolag, byggbolag och företag, men även Sundsvall och Kramfors kommuner.
Nyland Städ har även ett dotterbolag, Specialproffsen, som är inriktad mot avancerad rengöring och sanering. Totalt har man cirka 25 anställda.
För vd Ann-Christine Lundqvist handlar företaget om mer än att bara kunna städa.

Ren luft och rena lokaler minskar smittspridningen
och sänker sjukfrånvaron

– Att städa så att det verkligen blir rent kräver kompetens och rätt utrustning. I vår dagliga kontors- och företagsstädning använder vi bara så kallat ”ultrarentvatten”. Miljövänligare kan det inte bli. Ultrarent vatten är både avjoniserat och filtrerat i flera led, så att det är upp till 200 gånger renare än destillerat vatten – det gör att vattnet tränger in i smutsen utan man behöver tillsätta kemikalier.
– Bakterierna får ingen näring av det ultrarena vattnet, och därför blir det hygieniskt rent.
Nylands Städ utför sin kvalitetsmätning genom objektiv rengöringskontroll och mäter hygiennivån med ATP-mätare för att påvisa rengöringseffekten.

Föregångare för miljötänk

Nylands städ har alltid varit en föregångare när det gäller att investera i ny utrustning och anamma nya miljövänligare tekniker. Vi kan idag erbjuda miljövänlig golvvård tack vare anpassade maskiner och övrig utrustning.
– Kunderna har mycket att vinna på att städa så att det verkligen blir rent. Ren luft och rena lokaler minskar smittspridningen och sänker sjukfrånvaron.
Den senaste investeringen är en utrustning för städning på hög höjd, i lagerlokaler, industrier eller andra utrymmen med högt i tak. Nylands Städs dotterbolag Special Proffsen har även särskild utrustning för rengöring med ånga och en specialutrustad lastbil med kran och högtryckstvätt för sanering av sopkärl och underjordsbehållare.
– Den bästa och miljösmartaste tekniken är en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb, men det är ändå personalen som är vår verkliga styrka, säger Ann-Christine Lundqvist.
– För oss är den personliga kontakten och dialogen med våra kunder viktig. Med service och flexibilitet löser vi våra kunders behov och problem. För vår personal är ingen dagen den andra lik.

Kontakta oss på 070-658 03 41 eller klicka här för att läsa mer!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here