Innovationsriksdan till Sundsvall

Jubileumsåret 2021, då Sundsvall firar 400 år, kommer det årliga evenemanget Sveriges innovationsriksdag till stan.

Det är BizMaker som tillsammans med branschorganisationen SISP – Swedish incubators and science parks står som arrangörer.
– Det här är en fantastik möjlighet och tillfälle för oss att lyfta vår region, dess styrkeområden och spännande företag och satsningar som finns här, säger Eva Nyh Hederberg, vd på BizMaker.

Diskutera konkurrenskraft

Konferensen är ett tillfälle då nationella, regionala och lokala aktörer med fokus på innovations- och näringslivsutveckling ses för att diskutera frågor kring Sveriges innovations- och konkurrenskraft.
– Vi ser fram emot att komma till Sundsvall. Det finns flera projekt och satsningar som gjorts de senaste åren som kommer vara inspirerande och intressanta för ­Sveriges ekosystem för innovation att ta del av, säger ­Kajsa Hedberg, vd på SISP.
Sundsvall och Västernorrland har en lång historia inom skogsindustrin som bidragit till att regionen i dag även är en stark aktör inom IT och digitalisering.
– I samband med att Sundsvall fyller 400 år vill vi också passa på att blicka framåt för att diskutera frågor om framtiden, innovation och utveckling, säger Peder Björk (S), kommunalstyrelsens ordförande

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here