Inredningshuset – experter på kontor och offentlig miljö

I samarbete med Inredningshuset

Kinnarps och Gardinmästarna är två företag under samma tak. Tillsammans bildar de ett av Norrlands största och mest kompletta inredningshus med fokus på kontor och offentlig miljö.
I de 1300 kvadratmeter stora lokalerna finns plats för inspirerande möten, färgstarka trender och flexibla lösningar. Där möts du av kreativ glädje och skräddarsydd kompetens.

Kinnarps

Hos Kinnarps hittar du möbler och inredning av hög kvalitet från välrenommerade varumärken som exempelvis Materia, Skandiform, NC och självklart Kinnarp.
Produkterna från Kinnarps har rena material och en genomtänkt och ansvarsfull design. När du väljer deras produkter startar du en kedjereaktion, för dig och för vår jord, de kallar “The Better Effect”. De har ett resurssnålt transport system där det återanvänder filtar istället för wellpapp och plast. Det är en viktig del i deras hållbarhetsarbete.
Kinnarps kunder är stora och små företag, kommuner, landsting och statliga myndigheter.
Inredningshuset skräddarsyr en lösning för just dig och dina behov vare sig det handlar om kontor, konferens, skola, pausrum eller vård och omsorg.

Resurssnål transport när du handlar möbler från Kinnarps.
Gardinmästarna

Gardinmästarna kan hjälpa till med allt från förslag till färdig lösning när det gäller gardiner och solskydd. De erbjuder även rådgivning på plats hos dig.
I deras egen syateljé skräddarsyr de gardinlösningar till dig som kund. Sömmerskor har stor kunskap och erfarenhet som garanterar ett bra resultat.
Hos Gardinmästarna hittar du ett stort urval av kvalitetstyger från välkända varumärken.

Egna sömmerskor på plats.

Solskydd kan innebära allt från traditionella rullgardiner till tekniska lösningar med textil speciellt framtagna för att ha värme- och ljusreflekterande egenskaper. Har du behov av ljuddämpning, mörkläggning, flamsäkra- och värmeavisande textilier? Gardinmästarna hjälper till att hitta den bästa lösningen just för dig.

I vårt stora showroom har lokala konstnärer och hantverkare utställning via Art Local.

Möt vår kompetenta personal direkt i butiken. De är experter på ergonomi, färger, materialval och estetik. Du behöver inte boka tid, Inredningshuset är öppet och tillgängligt för dig som kund.

Välkommen in till ditt kompletta inredningshus på Tegelvägen 18 i Nacksta.

Besök deras hemsida eller Facebook för mer information och inspiration!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here