Inredningskedja etablerar sig i Sundsvall

Input interiör etablerar sig i Sundsvall. Under hösten etableras kontor och showroom i centrala stan.

Förra året firade Input interiör 30 år. Företaget är inriktat mot inredning till kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola, vård och omsorg och förvärvade i våras av inredningsleverantören EFG med kontor över hela Norden, däribland Sundsvall. Och under hösten kommer Input att etablera sig i centrala Sundsvall.
– I Sverige har vi kontor från Malmö i söder till Luleå i norr, men har länge velat utöka vår representation i Västernorrland. Det blir därför ett steg i rätt riktning att etablera oss här och erbjuda våra tjänster till nya såväl som befintliga kunder i Sundsvall med omnejd, säger Johan Nilsson, regionchef på Input interiör.
I Norrland har Input interiör kontor i Luleå, Skellefteå och Umeå där företaget bland annat levererat till Vattenfall, Länsförsäkringar och Mittuniversitet.
– Sundsvall är en stad i tillväxt med spännande aktörer inom både näringslivet och industrin. Jag tror absolut att det finns ett behov här för våra tjänster, vårt breda sortiment och de helhetslösningar vi erbjuder inom inredning, säger Johan Nilsson.
Den närmaste tiden kommer att ägnas åt att rekrytera personal som vill vara med och driva det nya kontoret framåt.
– I första hand letar vi efter engagerade säljare och säljsupport. Helt enkelt rätt personer som passar vår företagskultur och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Det långsiktiga målet är såklart att kunna växa successivt och utöka personalstyrkan än mer, säger Johan Nilsson.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here